Tilbakemeldiniger


Tilbakemeldinger:

Den første massasjen etter eksamen kunne jeg vel ikke fått en bedre tilbakemelding på.

Les hva en mann på 53 år gjenforteller.

Hei, og tusen takk for to fantastiske timer hos deg Lizett.

Mottakelsen var veldig hyggelig og i møtekommende. Vi hadde snakket litt på SMS før jeg kom, og forventet å møte en hyggelig, blid og engasjert jente. Det gjorde jeg jammen også. Ble hilst velkommen med et stort og vakkert smil. Det var satt frem isvann på bordet også. Man kan nesten ikke føle seg mer velkommen når man ser totalen her! Takk for det!

Samtalen i forkant var for det første veldig informativ. Spørsmålsstillingene omkring hva, hvordan og hvorfor opplevdes som veldig relevant. Ikke minst var du ærlig interessert i min situasjon, og fulgte opp med oppfølgende spørsmål og god coaching! Når jeg tenker gjennom samtalen nå i etterkant, kan jeg ikke se noe som kunne vært gjort bedre. Temasetting av hvert enkelt lys var interessant og gjorde at man måtte tenke litt gjennom "hele seg". Litt vanskelig var det, men støtte og respons fra deg hele veien gjorde at alt ble veldig trygt og godt.

Når det gjelder selve massasjen må jeg bare si at nærmere himmelen er det ikke mulig å komme i levende tilstand. Helt fantastisk berøring, fast og sikkert og god trygghetsfølelse hele veien. Var aldri ubekvem, men er glad for at vi snakket sammen i forkant om "normale" reaksjoner. Jeg tror jeg var innom hele spekteret. Massasjen passet meg veldig godt, og en helt ubeskrivelig følelse av varme, tilfredshet og kjærlighetsfølelse etterpå. Hva som kunne vært gjort enda bedre vet ikke jeg. Helt fantastisk!! 💐🌹

Avslutningen var også preget av åpenhet og trygghet. Vi fikk snakket om samspillet mellom massør og gjest, noe som også er med på å gjøre opplevelsen total samt en liten prat om det som skjedde på benken som var uklart.

Jeg spurte om jeg kunne gi Lizett en klem i det vi sa ha det i døra, og det var i orden. Den klemmen satte et godt punktum for hele opplevelsen.

Til slutt vil jeg bare nok en gang si tusen takk for to fantastiske timer, og føye til at jeg gir mine varmeste anbefalinger videre!! 💐🌹❤️Dette var mitt 3. besøk hos Lizett. Nok en gang greier Lizett å treffe ett av mine ømtålige punkter, merker at jeg er ganske sårbar for ting som angår meg personlig og følelser. Holder veldig mye inne, når Lizett treffer meg på det rette temaet blir dette en emosjonell forløsning. Erfarer tydelige forbindelser mellom mental og fysisk tilstand. Spennende å lære mer om hvordan kroppen er hel, og hvordan tanker og følelser påvirker dagsformen. Jeg har over lang tid hatt fysisk ubehag på et punkt i kroppen, har vært på flere besøk hos offentlig helsevesen, men de finner ingen feil. Så viser det seg at alt handler mental helse, og hvordan dette da påvirker og utløser «smerter».

Opplevde massasjen annerledes denne gangen, tror det mest handlet om at jeg ikke var helt til stede. Følte meg litt utenfor meg selv, og fikk dermed ikke maks ut av behandlingen. Jeg gav også et par ønsker til Lizett på forhånd, opplevde kanskje at dette la litt hemninger på behandlingen.

Etter behandlingen satt jeg igjen med en utilfreds følelse, hadde liksom ikke fått det jeg husket fra tidligere behandlinger. Dette handler nok mest om min mentale tilstand, at jeg ikke var helt «med».

Neste gang skal jeg ikke legge føringer for hva Lizett skal gjøre eller ikke gjøre, for best mulig opplevelse tror jeg hun må ha full frihet til å jobbe på instinkt og intuisjon. Føler vi får fin kontakt under samtalen. Hvis jeg åpner sinnet, og hengir meg til situasjonen vil Lizett sørge for at jeg får den behandlingen jeg trenger. Hva jeg trenger i dag, kan være noe helt annet enn for 4 uker siden – Det jeg gjorde feil nå var at jeg forsøkte å kontrollere situasjonen, men jeg lærte jo av det også.

Liker at vi starter i saunaen , får der en fin overgang til behandlingen og knytter kontakten med Lizett før jeg skal benken.etter Tantramassasje fra en mann på 42 år som kommer tilbake for andre gang:

Hei, og takk for nok en fin behandling.

Massasjen denne gangen var enda mer rettet mot intime områder, og hele behandlingen var en utrolig behagelig og deilig opplevelse. Jeg var mer avslappet denne gangen, sikkert mye fordi jeg visste mer hva behandlingen gikk ut på enn første gang jeg var der.

Hadde en ro i kroppen etter behandlingen, samtidig som jeg følte en viss form for utladning resten av dagen, men ikke en negativ opplevelse. Hadde en enda klarere tanke om lysene jeg hadde tent, og hva jeg ønsker å oppnå. De neste dagene hadde jeg masse energi og pågangsmot.

Det er ikke noe som jeg savner for at jeg skal oppfatte behandlingen som bedre.

Coaching i Sauna synes jeg fungerte bra og fint å få opp varmen i kroppen.

Noen dager etter min første behandling følte jeg at en muskelknute/stresspunkt i brystet løsnet, og det var en veldig positiv opplevelse.

Jeg liker spesielt at jeg får reflektert mye mellom behandlingene og at jeg føler at jeg får hjelp til å finne ut av veien min videre.

Takk for god hjelp så langt.Les mer selv:

Mann 66 år:

Denne massasjen opplevde jeg som annerledes. På den måten at jeg var annerledes. Var mer stressa. Var, om ikke deprimert, kommet delvis inn i en negativ tenkemåte.

Men selve massasjen var også annerledes. Du brukte mer tid på mageregionen enn du har gjort før. Føltes annerledes enn andre steder på kroppen. Det var ikke vondt eller ubehagelig, men uventa. Tenkte jeg skulle spørre deg etterpå hvilke indre organer du masserte. Men det ble borte for meg. Og det er jo der, i magen, angst og uro pleier å manifestere seg og det hadde jeg hatt i perioder før jeg kom. Og også når du masserte meg i underlivet, mens jeg lå på magen, var det litt annerledes.Tenkte etterpå at jeg kanskje er avslappa, rent fysiologisk, når jeg ligger med "buken ned".

Jeg var roligere utover kvelden. Fant igjen gleden. Og spesielt, i dagene som har gått, så har jeg vært mer "jorda". Tilstede her og nå.

Hvis noe skulle vært annerledes: Det er jo fristende å si mer massasje i underlivet. Fordi det er så godt å ligge der å kjenne på på kåtheten og nyte det uten å "skulle, måtte, ville" gjøre noe mer med det. Bare nyte. Men så tenker jeg tilbake på massasjen nå og og tenker at det var jo godt å bli berørt over heile kroppen. Og når du masserte over brystet, så undra det meg litt, hvor godt det var og hvor følsom jeg var, der også! Og det gjelder jo for heile kroppen.

Og når jeg skriver dette, så gleder jeg meg over at jeg "tør" være så mottakelig. Uten å føle, skyld, skam eller dårlig samvittighet.

Og at heile prosessen også er en mental prosess. Og at jeg får ta de "svingene" som kommer.

Og det skal du ha takk for at jeg nå tør!

Å ta samtalen i IR-sauna synes jeg er veldig bra. Varmen gjør veldig godt og jeg synes at det fort skaper en fortrolig og rolig atmosfære.

Så vil jeg takke deg for den rolige og fortrolige atmosfæren du skaper. Ser fram til å fortsette reisen. Godt å kjenne seg i bevegelse.Når en mann (39) kommer ut med innestengte følelser:

Dette var mitt andre besøk hos Lizett.

Nå viste jeg litt om hva jeg gikk til, men hadde masse spørsmål med meg til innledende samtale. Hadde bestilt ekstra tid for samtale, og ekstra massasjetid.

- Liker hvordan vi kan snakke åpent om følelser og forskjellige sider av livet.

Føler nå at jeg i større grad forstår hvordan behandlingen påvirker meg, og hva Tantra står for.

Registrer at Tantra omtales som veldig mye forskjellig, men for meg handler det om at kroppen er hel - og at kroppens fysiske og psykiske tilstand er svært tett knyttet sammen. Jeg får en veldig fin opplevelse av å sette ord på innestengte følelser.

Opplevde nå at Lizett og jeg jobbet veldig godt sammen under massasjen - Jeg var mye mer avslappet og trygg. Turte å slippe meg løs på en litt annen måte enn forrige gang, og jeg følte at Lizett leste meg under hele sesjonen. Hun responderte hele tiden på mine reaksjoner, og hele seansen ble for meg en svært omsorgsfull og god opplevelse. Takk for den støtte og styrke du gav meg Lizett :)

Vet ikke hvorfor - men de første to dagene etter behandlingen følte jeg meg litt utmattet og sliten - Dette kan være fordi jeg var ganske aktiv resten av dagen etter behandlingen. Er jo ikke sikkert det hadde noen sammenheng, men jeg var påfallende tidlig trøtt disse dagene.

Samtalen i IR-Sauna gir en fin overgang til massasjen, blir god og varm i kroppen og får her en fin nærhet til Lizett før jeg legger meg på benken.

Om noe skulle vært annerledes, måtte det være å fått muligheten for å bade / dusje rett før behandlingen - Kanskje også med en skikkelig omgang med skurebørsten, slik at huden bare kan absorbere den varme deilige oljen etterpå.

Til dere som ennå ikke har besøkt Lizett - Gjør det!

Kroppen er hel, og alt om og med kroppen henger sammen - Vær åpen, si høyt alt du tenker og du vil oppleve at livet kan være ganske deiligMann 54 år, som har erfaring med Tantramassasje fra andre steder, kommer tilbake for behandling nr to.

Første massasje var veldig god. Denne, andre gangen, var helt nydelig!

Lizett masserte dypere og med enda mer energi. Det kan gjerne skyldes at samspillet med meg fungerte enda bedre - at jeg fikk til å slappe helt av (jeg var mer forberedt på situasjonen og settingen). Lizett kommuniserer så fantastisk gjennom sine varme hender og fingre. Jo, denne gangen var enestående.

Jeg opplevde energi og generell tilfredshet / glede. Sov perfekt!

Hvis noe skulle vært annerledes, måtte det eneste være litt mer massasje av håndflate og fingere.

Å ta samtalen i IR-sauna var fint, veldig fint! Lunt og passe intimt. God varme i kroppen før massasjen.

Tusen takk! Jeg gleder meg til å komme tilbake.

Lykke til på eksamen! Det klarer du 👍Mannen (54 år) har hatt flere Tantramassasjer før, på forskjellige steder. Da er det hyggelig å få en slik tilbakemelding:

Jeg fikk en meget hyggelig velkomst i en behagelig atmosfære.

Den innledende samtalen var profesjonell.

God informasjon om hva tantra innebærer og de ulike elementene i behandlingen.

Det opplevdes veldig fint å sette ord på egne ønsker og tanker. Det gav et større eierskap til behandlingen.

Totalt sett langt bedre samtale og informasjon enn erfaring jeg har fra andre behandlinger.

Selve massasjen opplevde jeg som profesjonell (igjen).

Rammene for massasjen (rommet, benken, lys, musikk, lukt) var bra. Lizett' behagelige og trygge væremåte gjorde at jeg klarte å slappe helt av. Noe som igjen var vesentlig for at min total-opplevelse ble svært bra. JA, jeg følte meg i trygge hender!

Massasjen passet meget bra. Gode varme hender. Brukte god tid til å massere ulike deler av hud og kropp, i stedet for å "haste over" i hurtig tempo. Massasje av hofter, bak, nakke/skuldere, brystparti og mageområdet var svært behagelig og gav energi og styrke. Berøring av kjønn var bekvemt.

Evt. innspill til justering kan være noe mer tid til massasje av underarmer, hender og fingre. Kanskje også bruke noe mer av kroppen i massasjen?

Så ble det en veldig fin og verdig avslutning med kort dialog på benken i trygge hender.

Jeg følte meg komfortabel, trygg og svært behagelig da jeg kom ut og avsluttet samtalen med Lizett.

Konklusjon. Svært god behandling. Mer personlig og ekte enn opplevelser andre steder.

Deilig følelse i kroppen de neste dager og sov herlig første natta.

Jeg kommer gjerne tilbake!Hei Lizett og takk for en fantastisk behandling i går. Jeg kjenner meg som krutt😊

Dette var min 4 behandling, og den kjentes i hele kroppen. Behandlingen føltes mer direkte nå enn tidligere. Med direkte mener jeg at du var mer tilstede i dine handlinger. Det føltes riktig og godt hele tiden. Det er helt tydelig at du kjenner meg bedre og bedre ettersom du nå jobber mer intensivt i enkelte soner og ikke så generelt som tidligere.

Som før kjenner jeg en lykkebrus i hele kroppen. De første timene etter massasjen kjennes som om jeg har hatt en timelang orgasme. En fin følelse som jeg jobber med å dra med meg så lenge som mulig.

Vet ikke om jeg hadde klart det, men skulle gjerne ligget å nytt enda lengre tid på benken. Ser også at det kunne vært fantastisk å ligge ½til 1 time i etterkant å bare la følelsene strømme rundt i kroppen. Behandlingen som sådan synes jeg er fantastisk.

Starten i sauna er en myk og fin måte å starte på. Det at vi der sitter avkledd/delvis avkledd gjør at overgangen til benken blir mer naturlig.

Igjen må jeg berømme deg for din profesjonalitet og din genuine interesse til å skape ett godt miljø for behandlingen. Det er ingen tvil om at du er rett person for denne type behandling. Du skaper en trygghet for meg i rommet, og det er aldri noen tvil om rammene for det som skal skje. Dette blir garantert ikke siste gang jeg legger meg på benken din og åpner alle mine mest intime kanaler.


Noen oppnår store resultater i livet etter bare fire behandlinger med Tantramassasje🍀🍀🍀

Les selv:

Mann 40 år:

Dette var min fjerde besøk hos Lizett. Også denne gangen startet vi i badstuen med behagelig varme og nærhet i det lille rommet. Setter pris på åpenheten og praten førut, og har nå etter flere behandlinger følt på det å åpne seg for et annet menneske.

Lizett er utrolig flink til å lytte uten å legge føringer, vi pratet om de vanlige spørsmålene og om lysene som skulle tennes. Jeg hadde alt klart i hodet etter kjøreturen min til behandlingen, men har problemer med å få det riktig frem....Lizett tipset meg om fremover når jeg fikk tanker og ideer, at jeg skulle si de høyt til meg selv, da jeg mange ganger sliter med det å gjennomføre ting jeg tenker inni meg. Dette har jeg brukt de siste dagene og det er faktisk veldig befriende og forsterker alt det positive ved hennes behandling.

Lysene ble tent og behandlingen startet som vanlig, dette er energitilskudd til kropp og sjel. Og nå etter noen behandlinger, kjenner jeg på at jeg "forsvinner" mye raskere og ikke lenger tenker på andre ting eller hører lyder, kun er i en positiv boble.

Under behandlingen denne gangen mens jeg fortsatt lå på magen skjedde det noe spesielt; det var akkurat som masse negativ energi og en tyngde bare forsvant fra kroppen. Det føltes som om Lizett brukte alle sine krefter og la armen over ryggtavla og dro det ut av meg, og jeg kjente dette prikke i fingre og slippe i skuldre og nakke. Spurte Lizett om dette etter behandlingen og hun kunne fortelle at hun hadde kjent det samme men at hun kun hadde benyttet hendene som vanlig. En merkelig følelse av letthet, lykke, og masse positiv energi kjentes i hele kroppen etter dette og resten av behandlingen var som alltid meget bra.

Føler at kroppen responderer mer for hver gang, lar Lizett slippe til på en måte som føles trygg og samtidig intim. Nå noen dager senere kjenner jeg fortsatt godt alt overskudd i kropp og hode, jeg grubler mindre, ser mer positivt på alt i hverdagen og også mer positivt på meg selv, dette er for min del den beste delen av hele behandlingen. Det å kunne si til seg selv at ting går bra, man er god nok som den man er. Kjenne positivitet i livet, at man er glad i seg selv, og har et større ønske om å oppleve masse nytt i livet. Kjenne begjæret igjen til andre mennesker, lysten på livet er tilbake og jeg føler jeg er ute av mitt litt kalde, negative og bitre skall.

Det var ingen større endringer i forhold til forrige behandling annet enn at jeg kjenner en stor livsglede, masse positivitet og sexlyst igjen for første gang, på veldig lenge.

Når jeg gikk ut etter behandlingen, hadde jeg egentlig bare lyst til og synge (noe jeg gjør heller dårlig) og kjente bare en enorm glede og frihet. Brukte dagen på meg selv

med god mat og en rolig kveld hvor jeg bare smilte og kjente på all den positive energien. Gleder meg nå til ferie og kunne bruke denne energien til noe positivt for meg selv.

Jeg kommer heller ikke på noe som kunne gjort opplevelsen bedre. Alt er utført trygt og behagelig for min del.

Coachingen i IR-sauna har jeg veldig sansen for, kroppen blir raskt varm, samtidig med at det er noe med intimiteten som gjøre det enklere å åpne seg.

Veldig glad for den praten og muligheten til å få satt ord på enkelte ting som ofte er vanskelig for meg å uttrykke. Skal ikke kalle Lizett for psykolog, men hun er kanskje en form for terapeut under våre samtaler, hun lytter uten å legge føringer og hjelper meg der jeg står fast. Dette er for min del veldig positivt og viser at jeg faktisk kan sette ord på følelser og tanker som man ikke alltid prater med venner og familie om. Som jeg skrev over, får jeg også gode råd på veien og dette setter jeg utrolig pris på.

Ikke så mye annet å legge til, enn tusen tusen takk for at du tar deg tid til å lytte, hjelpe og skape en bedre hverdag for mange der ute og at du har endret mitt syn på mange ting og skapt en livsglede jeg nesten ikke trodde jeg hadde lenger. Og i tillegg vekket sovende sider ved meg selv, som det seksuelle og tankene på at man er god nok som man er. Og at faktisk kun jeg er sjef over mitt eget liv, uten å alltid måtte være der for alle andre.

Håper du nå også tar vare på deg selv i sommer, med litt ferie, studier, jobb og alt annet du har på programmet ditt.

Takk igjen for en fantastisk behandling og for en varm god sommerklem på vei ut døren.

Ha en flott sommer Lizett.


Kvinne, 71 år. Gjør stadig fremskritt og får nye opplevelser, her etter sin 8. behandling:

Hei kjære Lizett !

Det har blitt mange følelser og en del mas gjennom uken. Jeg hadde taklet det dårlig hvis jeg ikke hadde hatt den fantastiske massasjen hos deg!!!!

Som alltid ble jeg kjærlig mottatt av deg og Ghera, tusen takk.

Samtalen i saunaen var deilig. Denne gangen var jeg veldig fokusert på pusten min.

Jeg klarte det, å puste godt igjen, med god hjelp fra deg. Jeg hadde stoppet siden sist, og ikke klart å puste ned i magen.

Nå hjalp du meg også gjennom en "mur" i bekkenet mitt. Kroppen hulket og ristet, men jeg visste det var et gjennombrudd! Så kom lettelsen, friheten, og det neste var gleden. Hurra og takk!!!

Jeg ble ikke så lenge i paradis, men styrken jeg hadde fått har holdt meg sterk, og også pustene, det er en god følelse i meg, og gleden er nær hele tiden. Selv når det butter.

Gleder meg til neste gang!


Tilbakemelding på Tantramassasje fra mann 46 år:

Jeg ble godt tatt i mot, i trygge omgivelser.

Vi opparbeidet en relasjon i samtalen.

Ble litt å ta og føle på for meg, siden dette var første behandling.

Fortalte at dette var ment som et ledd i oppstart på yoga meditasjon for meg selv.

Massasjen var behagelig, følte meg trygg, og godt i varetatt.

Massasjen passet meg, startet på en reise i meg selv, som føltes god.

Fikk hjelp til å tolke hva jeg så på reisen min.

Følte meg trygg til å fortelle om meg selv fra tidligere i livet, og dit jeg er kommet i dag.

Dette er noe jeg vil anbefale andre å prøve, og jeg vil ha flere behandlinger i framtiden...


Her snakker vi om å finne igjen livsgleden, og få et helt annet liv. Les hva denne mannen har gjennomgått siden han begynte å få Tantramassasje. Dette var hans 5 behandling:

Mann 66 år:

Jeg opplevde denne gangen som annerledes. Kroppen min var enda mer mottagelig enn forrige gang. Spenningsnivået i kroppen har avtatt gjennom de foregående behandlingene og du masserte meg mer "lett" denne gangen. Og over større områder av kroppen. Ansikt, nakke, rygg.

Og denne gangen møtte jeg opp "stressa", urolig på en annen måte enn de forrige gang. Jeg hadde nedtrappa og avslutta en ettårig kur med antidepressiva, og var litt urolig. Og til min glede forsvant uroen som "dugg for sola" under massasjen.

Og jeg opplevde en god og varm ereksjon, som jeg kunne nyte for det den var uten å tenke på at jeg måtte forholde meg aktivt til den, og "gjøre noe" med den. Bare nyte!

I ettertid var jeg roligere, og mer avslappet i muskulaturen. Mer besluttsom i forhold til å trappe ned, og avslutte bruken av sovemedisin.

Det å ha samtalen i IR-sauna synes jeg var veldig bra. Mer uformelt og litt lettere tror jeg, å åpne seg opp og snakke om føleser, hendelser, uten å måtte" ta sats" først!

Tilslutt vil jeg legge til at jeg er veldig fornøyd. Jeg opplever at kroppen min blir mer og mer mottagelig for massasjen, Og at jeg som person blir mer tilstede i min egen hverdag.


Mann 53 år:

Jeg følte meg hjemme med en gang jeg kom inn til behandling.

I den innledende samtalen følte jeg det gav gjenklang i meg når Lizett spurte og forklarte. Samtalen var utrolig godt sammensatt, og hennes kunnskap og det å huske på alle disse viktige punktene, gjorde meg trygg.

Jeg opplevde massasjen helt utenom det vanlige, hun gav av seg selv. Jeg følte meg avslappet og komfortabel. Jeg kom inn i en transe, hvor følelsene sto veldig høyt.

Avslutningen kom litt brått. (Selv om jeg hadde utvidet massasjetid med en halvtime ekstra.) Tiden gikk utrolig fort. Håpet hun kunne fortsette et par timer til.

Jeg fikk mye energi og følte meg samtidig avslappet.

Det hele ble veldig følsomt for meg. Noen ganger klarte jeg ikke å ligge helt stille. Hennes fingre og hender førte meg høyt opp.

Håper jeg får komme tilbake.


En sterk, varm og reflektert tilbakemelding fra en mann på 39 år:

Mottakelsen var fin, respektfull, åpen.

Var svært spent ved ankomst, men Lizett sørget for at jeg snart slappet av.

Var litt uforberedt på vinklingen av innledende samtale, men Lizett beskrev det veldig fint med å se meg selv som en grunnmur. Der venner, familie, kollegaer er huset, og min styrke som grunnmur er avgjørende for deres trygghet og stabilitet. Dette hjalp meg å se på meg selv som viktig, og å belyse de tingene jeg kjenner som svakheter for å kunne være en trygg grunnmur.

Lizett hadde en veldig fin forklaring om hva som skulle skje, hvordan hun ville jobbe og gjorde hele opplevelsen til noe trygt, godt og riktig.

For meg var det fint å ta samtalen i saunaen. Liker å ha en fysisk nærhet når man skal snakke om så personlige og nære ting.

Jeg følte meg absolutt i trygge hender under massasjen – for meg var det en sterk og fin opplevelse.

Lizett skapte en veldig rolig og fin atmosfære – er veldig glad for at det var til henne jeg kom for min første behandling av denne typen.

Jeg vil påstå at massasjen passet meg godt.

Veldig flott at hun forteller, og beskriver eksempler på hva som er lov, naturlig og greit – bevege seg som man føler naturlig, kroppens reaksjoner etc.

Dette er med på å gjøre alt veldig trygt, og ufarlig – Supert!!

Opplevde massasjen som veldig fin. Var en liten stund redd for at den skulle være alt for raskt over, men avslutningen ble også en veldig fin opplevelse. Alt føltes egentlig helt riktig, også etter at massasjen var ferdig.

Tiden står jo nærmest stille, men etter en stund tok jeg meg selv i å tenke «hvordan skal dette avsluttes» - skjønte jo at det (dessverre) ikke kunne vare evig. Følte at Lizett avrundet behandlingen på en veldig fin og verdig måte. Samtalen i stua etterpå var også veldig fin – godt å sette ord på noen av de tingene jeg hadde opplevd. Vil nok starte neste sesjon med å snakke litt mer om første behandling også.

Følte vi hadde en naturlig og fin overgang til «Takk for nå» - Kjente veldig behov for å gi Lizett en klem når jeg gikk, det fikk jeg – Takk!

Lizett la ingen føringer for å bestille ny time, at jeg måtte ha flere behandlinger for å få resultater, e.l. – På ingen måte noe press eller krav, hverken før, under eller etterpå - Veldig bra!

Har gjort meg noen tanker i tiden etter behandlingen. Etter ankomst og de praktiske tingene var gjort, tenker jeg det kunne vært greit å lagt igjen «hverdagen» i gangen. F.eks. tømme lommene, telefon, nøkler, lommebok etc. – tror dette ville trigget en forsterkning av «nå er du her, og bare du og behandlingen er i fokus».

«Tantramassasje» burde egentlig vært byttet ut med «Tantraterapi»

Opplever behandlingen å være en massasje for hele kroppen – både den fysiske, mentale og sjelelige tilstand kommer i fokus. I det man innser og forstår at hele kroppen henger sammen, og at alle deler av kroppen er avhengig av hverandre – da er Tantramassasje veien å gå for å styrke seg selv som en grunnmur for alle man har rundt seg.

Neste gang ser jeg for meg å bestille utvidet tid til samtale.

Takk for en flott erfaring – Jeg måtte straks fortelle min nye «sjelevenn» som jeg fortalte deg litt om, at jeg i dag hadde hatt min sterkeste opplevelse noen sinne. Har ikke fortalt hva det var ennå. Det må jeg fortelle når vi sitter sammen i riktig atmosfære.

Tantramassasje er ikke for alle – tenker man må ha et åpent sinn, og ha innsett at hele kroppen henger sammen. Uansett problemstilling, kan løsningen ligge skjult langt inne i kroppen en plass man ikke en gang antok fantes.Tilbakemelding etter første gangs behandling fra kvinne 44 år:

Jeg opplevde mottagelsen som veldig bra. Du var imøtekommende og blid, og man følte seg velkommen. Den innledende samtalen var informativ og god. Du forklarte godt og jeg fikk gode svar på mine spørsmål. Det var litt vanskelig å sette ord på tre lysene man skulle tenne, men det gikk.

Selve massasjen føltes veldig god. Etter hvert så pustet jeg automatisk dypt inn og ut, og kroppen ble rolig og avslappet. Massasjen føltes trygg og du var veldig tilstede. Massasjen passet meg.

Etter behandling følte jeg meg avslappet, men samtidig energisk. Jeg har sovet godt siden timen vår, og føler meg mindre stresset i hverdagen.

Du er utrolig dyktig og profesjonell tantramassør som jeg gjerne kommer tilbake til.Tilbakemelding etter første gangs behandling fra kvinne 44 år:

Jeg opplevde mottagelsen som veldig bra. Du var imøtekommende og blid, og man følte seg velkommen. Den innledende samtalen var informativ og god. Du forklarte godt og jeg fikk gode svar på mine spørsmål. Det var litt vanskelig å sette ord på tre lysene man skulle tenne, men det gikk.

Selve massasjen føltes veldig god. Etter hvert så pustet jeg automatisk dypt inn og ut, og kroppen ble rolig og avslappet. Massasjen føltes trygg og du var veldig tilstede. Massasjen passet meg.

Etter behandling følte jeg meg avslappet, men samtidig energisk. Jeg har sovet godt siden timen vår, og føler meg mindre stresset i hverdagen.

Du er utrolig dyktig og profesjonell tantramassør som jeg gjerne kommer tilbake til.Det er fantastisk at gjestene klarer å trekke med seg roen fra massasjen til andre deler av livet. Og samtidig føle at kroppen blir "hel" igjen etter kirurgiske inngrep🌺

Les selv:

Mann 55 år:

Det som var endret, var at jeg fikk noen spørsmål ved endt massasje. Det gjorde at jeg tok tak i det som var viktig for meg med denne behandlingen.

Jeg opplevde også at du masserte ekstra over et arr etter en operasjon på min høyre hofte. Etter operasjonen har jeg ikke hatt normal følelse i dette området, og jeg har valgt å sekvestrere dette området fra kroppen min, i mine tanker. Jeg har unngått å berøre området. Det har på en måte ikke vært en del av min kropp. Under massasjen kjente jeg en trang til at du skulle massere dette området. Dette fanget du opp, og masserte lenge og flere ganger over området. Dette gjorde at området nå føles som en integrert del av kroppen min igjen, og jeg berører området som alle andre steder på min kropp. Tusen takk for at du fanget opp dette, det betyr mye for meg.

Jeg har nok ikke hatt noen annen reaksjon i ettertid etter denne behandlingen. Men i og med at ro under forskjellige situasjoner, er noe jeg søker, så må jeg si at jeg lettere blir rolig under forskjellige situasjoner, og denne roen virker bedre fundamentert.

Du utfører tantramassasjen med den største grad, av kunnskap, respekt og kjærlighet for meg som ligger på benken. Fortsett slik. Jeg kan ikke tenke meg noe annerledes

I og med at massasjen kom en dag tidligere enn ventet, og jeg hadde syklet rett før jeg kom til deg, så var det fint med coaching i saunaen. Det gjorde at både kropp og hode kom ned i omdreininger før massasjen. Noe som gjorde at jeg følte at jeg klarte å lukke alt annet ute før jeg kom på benken. Samtidig ble kroppen min god og varm.

Jeg gleder meg til å fortsette denne reisen, sammen med deg. Dette tilfører mitt liv en herlig behagelig dimensjon, samtidig som jeg lærer nye sider om meg selv.
En virkelig solskinnstilbakemelding☀️☀️☀️

Tenk om alle kunne bli litt mer glad i seg selv og finne igjen de gode følelsene! Les selv:

Mann 40 år:

Da var jeg tilbake for mitt tredje besøk hos Lizett. Denne gangen startet vi i IR-saunaen selv om det var en varm dag ute. Var en behagelig måte og kjenne kroppen komme i gang på, samtidig som det virket enda mer intimt og trygt i det lille varme rommet.

Lizett er alltid veldig oppmerksom, lyttende og positiv, hun utstråler en varme og trygghet som nå får meg til og slappe helt av sammen med henne. Massasjen denne gangen var den beste av de tre. Kroppen responderte helt annerledes en de to tidligere gangene og jeg følte en mye sterkere nærhet, åpenhet og lykke gjennom hele behandlingen. Er vanskelig å sette ord på da sikkert alle opplever dette forskjellig, men følte at Lizett trykket på knapper som jeg de siste årene har glemt helt at eksisterte. Følte et begjær og en frihetsfølelse jeg ikke har kjent på mange år og kroppen reagerte helt naturlig på dette og gjorde denne behandlingen helt fantastisk.

Reaksjonen etter den tredje behandlingen var på mange måter annerledes. Har kjent den samme positive energien som ved tidligere behandlinger og et overskudd i hverdagen. Men etter behandlingen sist har jeg også merket at jeg på mange måter er mer glad i meg selv og respekterer meg selv på en ny måte, og at jeg faktisk er god nok akkurat som jeg er. Har fått tilbake en positivitet og et smil i hverdagen som andre legger merke til samt at jeg igjen merker følelser inni meg selv som har ligget på is over mange år (som begjær, kåthet, dragning mot det seksuelle og ønske om nærhet igjen).

Ville ikke endret noe på siste behandling og ser nå bare frem til neste møte som jeg håper kan skje før det blir sommerferie.

Coachingen i sauna var bra og kroppen føltes varm og mer smidig, samtidig en trygghet i det lille lokalet.

Ikke så mye annet å legge til annet enn et stort tusen takk for at du gjør hverdagen min bedre og at jeg ser lysere på livet enn på veldig lenge.

Takk Lizett.


Tilbakemelding fra mann 36 år: 

Mottakelsen var veldig bra. Selv om man kommer inn i ett privat hjem føltes det allikevel trygt og godt.

Den innledende samtalen var veldig informativ og god. Litt vanskelig å sette ord på de tre lysene man skulle tenne, men bra å få tenkt over at dette er mer enn "bare" en massasje av kroppen.

Massasjen opplevdes veldig bra, og trygg. Følte jeg kom inn i min egen verden kjapt og nøt hvert eneste minutt.

Var godt å få litt tid til å komme seg etter massasjen, snakke litt om hele opplevelsen.

Var veldig rolig og avslappet etter behandlingen, og hadde en god følelse i flere dager etterpå.


Mann 40 år:

Jeg opplevde mottagelsen som veldig varm, respektfull og inkluderende.

Jeg likte den innledende samtalen. Den gjorde ting klarere for meg.

Massasjen fikk meg endelig til å føle meg hel og verdsatt, sett og levende. Den ga meg mer energi og retning i livet. Jeg følte kroppen som ett. Kjønn, kropp, ånd og følelser henger sammen.

Jeg følte meg mer energifull rett etterpå. Dagen var god etterpå, også etter en noe ubehagelig opplevelse etterpå grunnet noe annet.

Jeg anbefaler andre å prøve :)


Enkelte behandlinger trenger spesiell tilpasning. Noen pga traumeopplevelse, og andre av teknisk årsak. Når dette etterhvert klaffer, gir det en stor, god følelse og et godt samarbeid mellom behandler og gjest.

Mann 49 år: .

Dette var den aller beste behandlingen jeg har fått av deg!

Din coaching før og etter behandling er alltid god. Du er tilstede 100% for meg. Alltid profesjonell, men samtidig veldig nær. Og med en akkurat passe varm IR sauna som arena for coachingen, var det en god oppvarming før selve massasjen.

Alle behandlingene er veldig gode, og gir meg en indre ro. Jeg merker at jeg blir mer fokusert og tilstede i hverdagen, etter dine behandlinger.

Men det som gjorde behandlingen så mye bedre denne gangen, er at vi fikk løst problemene med å puste.

(Bruker CPAP pustemaskin på natt, og denne har vi valgt å bruke under behandlingen. Men den måtte justeres på plassering o.l. Og vi måtte støtte opp med puter på best mulig måte for best mulig respirasjon.)

Dermed fikk jeg slappet av, slik jeg skal. Det var ingen trange som som kvalte meg. Det var ingenting som dro meg vekk fra flyten din. Jeg fikk bare flyte rundt som om jeg var i vektløs tilstand.

Den følelsen jeg hadde rett etterpå, var bare helt fantastisk!

Tusen takk! Gleder meg til neste behandling :)


Tilbakemelding fra kvinne 46 år:

Massasjen var deilig og avslappende. Det var som om jeg ‘smeltet’ over/sank inn i hele benken. Jeg ble ikke bare smurt inn med olje, men også med kjærlighet.

Kroppen min var tung og jeg ville egentlig ikke flytte meg eller løfte deler av kroppen min, men jeg gjorde det pga det føltes enda bedre. Det var bra at vi snakket i forkant om hvor grensene mine gikk. Jeg ville ha hele behandlingen og jeg angrer ikke. Ingen smerter, ingen ubehag. Jeg følte meg i trygge hender og kunne gi hele meg over til deg.

Jeg var veldig avslappet og full av fred etter behandlingen. Da jeg satt på bordet for å tørke bort litt olje, så kom tårene. Jeg hadde slett ikke lyst å forlate rommet. Det var så fredfullt der, uten forhåpninger, krav og forventninger. Jeg kunne bare ‘være’ og det føltes deilig.


Kvinne 71 år, 7. behandling:

Denne gangen var jeg helt klar på at jeg hadde ønsker, og derfor var jeg mere fokusert.

Jeg opplevet at jeg klarte å puste bedre, og beholde fokus på her og nå.

Bildene og tankene som kom ble raskt forkastet. Jeg var tilstede i ro og fred.

Du er så god og støttende i det du gjør, jeg sovnet i kortere stunder. Det var ikke euforisk, men fantastisk fred, ro og total harmoni. Denne roen er med meg videre. Jeg kan bli oppskaket i hverdagen, men forlater det fort. Det blir ikke med meg videre heller.

Dette er en behandling som lærer meg så mye, og viser at jeg kan vokse og endre meg fortsatt i mitt 72.år. Tusen Lizett for at du er den personen du er, og for evnene du har❣


Mann 42 år:

✨Denne gangen hadde jeg vært til behandling to ganger før.

Så jeg visste hva jeg gikk til. Men var og spent på eventuelle "nye" momenter..

✨Selve behandlingen opplevdes som "dypere".. Og jeg klarte å ta i mot på en sterkere og mer riktig måte..

Riktig i den forstand, at jeg pustet bedre og mere riktig enn sist.

Veldig Bra!!

✨Jeg opplever en mer avslappende hverdag. Noe lettere i kroppen. Samtidig avslappende.

✨Til hver behandling er jeg spent og ydmyk.Og kroppen er blitt flinkere til å ta i mot. Puster bedre og nyter..

Nyter,og det oppleves som en veldig luksus!!

✨Veldig privat og fint å snakke sammen i IR saunaen. Godt å få prate der. Utviklende og personlig.

✨Skikkelig hverdagsluksus dette, og svært

personlig.. Føles hellig og nærmest religiøst! Slipper taket på en stressende hverdag!! Nyter det!!


Feedback from a man 50 years old:

This time I connected more with the therapist, we were working together. The massage let me connect deeper with my emotions.

I felt more free to express myself, no limits, no barriers, no fears.

After the treatment my reaction was the same as the other times. Relaxed with a good feeling inside.

Just one thing, the night after the massage, I had a dream with my dad, he died 3 months ago. This is the first time I have had a dream about him.

I think we are in the good direction to explore more of my sexuality. The therapist is doing very good, she is clever to read me, what I want, what I wish... And she shows me the way very clear and I can understand what she is doing.

So now I am interested to know even more about my sexuality.


Kvinne 45 år:

Dette var min 4. massasjetime, men det blir ulikt for hver gang. Dagsform, pust, sinnsstemning utgjør også en del av det hele. Jeg fokuserte på pusten helt fra starten, og kom raskt på «plass» i rommet. Jeg opplevde den delen av massasjen som har fokus på øvre del av rygg, nakke og hode som utrolig avspennende og dyp denne gangen, det var annerledes og veldig godt.

Det var en veldig, veldig god følelse i etterkant, en dyp avspenning. Slik har det vært hver gang. Yoni-massasjen fungerte også supert nå, jeg kjenner at muskler i sete- og bekkenpartiet virkelig slipper taket. Jeg blir veldig rolig og fokusert etter massasjen, og jeg kan hente tilbake den gode følelsen senere også.

Hver gang er unik, og som behandler er du flink til å lytte under før-samtalen og å lytte til kroppen underveis, slik at massasjen blir tilpasset meg slik jeg er akkurat den dagen. Kan vel ikke gjøres så mye bedre enn det tror jeg☺

Det å ta coachingen i IR-sauna er veldig bra for meg. Jeg får en god varme i kroppen (jeg er som regel veldig kald) før massasjen starter, og det er smart. Det er en intim og god stemning som oppstår i saunaen, sikkert både pga varmen og den lille plassen vi deler der inne. Gode samtaler oppstår.

Energien øker og «vondtene» reduseres, det har jeg sagt før og det sier jeg igjen. Denne massasjen gjør underverker for meg. Det hjelper meg til å holde fokus på positive elementer i livet, tross mye daglige smerter jeg har pga en kronisk lidelse. Jeg tror det er en av de beste avgjørelsene jeg har gjort i forhold til helse da jeg bestemte meg for å prøve denne massasjeformen.Mann 40 år:

Dette var gang nummer to jeg fikk tantramassasje av Lizett. Jeg ble tatt i mot på samme gode måte. Følte meg mer avslappet denne gangen, da jeg jo viste mer hva jeg gikk til. Praten på forhånd var veldig behagelig selv om jeg vel ikke akkurat er typen som liker å prate for mye om meg selv.

Lizett er flink til å se deg som person og gir deg tid til å svare og tenke igjennom tanker og følelser du sitter inne med. Å prate om sex, lyster, tanker, nærhet og andre ting er noe jeg normalt ikke gjør, men med Lizett føles det faktisk veldig naturlig.

Da massasjen startet var jeg mer avslappet enn første gang, og merket med en gang at kroppen responderte.

Tanker og stress forsvant allerede etter få minutter. Det er en ren nytelse og bli behandlet av Lizett. Denne gangen brakte behandlingen frem opplevelser og

følelser jeg ikke har hatt på mange år. Samtidig som jeg må innrømme at jeg ble kåt, også for første gang på mange, mange år. Dette var en merkelig følelse og flaut, litt vanskelig selv om det var deilig. Lizett gjør alt på en måte så man virkelig slapper av. Og selv med tanker i hodet, forsvinner disse raskt igjen under hennes fantastiske behandling.

Reaksjonen i ettertid var som forrige gang en indre ro. Jeg merker at jeg som person er mer på, oppmerksom, smiler og ler mer. Samtidig som jeg etter dette besøket for første gang på mange år, har tenkt mye på nærhet, kjærlighet, ømhet og sex. Dette har ført til en morgenereksjon flere dager de siste ukene etter behandlingen. Noe jeg heller ikke har hatt på mange år. Det positive overskuddet satt i kroppen i ca 14 dager før jeg igjen føler at lagrene tømmes litt og jeg

er tilbake til hverdagen. Men en form for rus har jeg disse 14 dagene, og et mye mer positivt syn på jobb, livet, og meg selv.

Jeg gleder meg allerede til tredje behandling.

Vil bare takke for at du gjør hverdagen min enklere, får frem tanker, følelser og en positivitet som det er lenge siden jeg har følt.

Så takk Lizett og fortsett med det du gjør, å bringe glede til mennesker som meg.


Mann 35 år:

Mottakelsen var varm og hyggelig, man følte seg ivaretatt og velkommen.

Den innledende samtalen var informativ og gav en ekstra trygghet før behandlingen. Den hjalp også godt til å komme inn i rette sinnstemning, noe jeg fant ut at var ekstremt viktig for det som skulle skje.

Massasjen var kun en fin og positiv opplevelse. Jeg kom inn i en egen sone for meg selv, selv om jeg ikke var alene i rommet. Alt føltes veldig trygt og godt.

Selv for meg som er veldig lite spirituell og generelt sett i lite kontakt med noen av mine indre følelser fikk en oppvåkning og en kontakt med disse jeg ikke vanligvis har.

Det var en fin følelse og jeg kunne kjenne at noe åpnet seg og ble frigjort uten at jeg helt greier sette mer ord enn det på selve opplevelsen.

Selve massasjen passet meg veldig godt, den var så behagelig at tiden føltes som om den stod helt stille.

Når massasjen var over så var det som om mye av min indre tristhet og mørke slapp taket. Jeg følte meg lettet og i balanse. Det kjentes ut som kroppen utstrålte en energi jeg ikke hadde hatt før.

Kroppen var så full av gode følelser når jeg gikk ut døren at jeg ikke tenkte så mye mer enn at jeg hadde det bra.

Og det føltes litt som om jeg svevde over bakken på vei til bilen.

Alt i alt var det en meget god opplevelse, jeg hadde i utgangspunktet ikke så mange tanker rundt hva behandlingen ville ha av effekt. Men at det var en effekt er helt klart. Både sinn og kropp føltes å være i mer kontakt etter behandlingen.Mann 48 år etter tredje behandling:

Denne gangen opplevde jeg en sterkere nærhet mellom massør og meg. Tenker at dette skyldes større selvsikkerhet og mer erfaring hos massøren. For egen del slapper jeg mer av, og gir meg mer hen i situasjonen.

Kan ikke sette fingeren på om det var noe annet som skjedde i kropp og sinn eller var annerledes denne gang. Som sist fikk jeg ett herlig energiboost. Dette har jeg tatt med meg gjennom helgen, og nyter av det nå en hektisk mandags morgen.

Hvis noe skulle vært gjort annerledes så det ble enda bedre:

Ja si det, det må være at jeg tar en time med utvidet tid neste gang. Massasjen er pur nytelse fra start til stopp. Den gir meg en følelse av å være tilstede i nuet med meg selv. Skal det bli bedre er det nok opp til meg selv å klare å stenge ut enda mer av andre tanker.

Denne gangen hadde vi coachingen i IR sauna. Det var en fin start ved at overgangen fra samtale til behandlingsrom ble mer glidende. Dette merker man spesielt ettersom behandlingen foregår i hjemmet. Tenkte på det etterpå, og konkluderte med at dette var veldig smart.

Fortsett med dette Lizett, dette er helt klart noe som ligger deg nært og som du mestrer. Jeg gleder meg til å utvikle mine indre sanser sammen med deg i fremtiden.


Mann 66 år, etter andre behandling:

Jeg opplevde ikke denne behandlingen som vesensforskjellig fra første gang. Opplevde også denne som veldig god! Den største endingen var kanskje hos meg sjøl. Følte meg tryggere og var mer tilstede her og nå. Mindre tankeflukt og mindre motstand fra kroppen.

Jeg hadde en annen reaksjon i ettertid, eller kanskje rettere å si, en større reaksjon. Først større ro, større livsglede (ja, når en kom hjem så var det sånn at jeg fikk lyst til å ringe på til nabokona og spørre om vi skulle ta oss svingom i ganga!) Og en utrolig energi. Var lys våken til kl 4.00. Utrolig opplevelse. Og føler meg energisk i dag også.

Jeg vet egentlig ikke om noe kunne vært annerledes. Har nok en del ubevisst motstand i kropp/sjel..

Føler at du har satt i gang en prossess i meg, som tydeligvis gjør meg godt. En erkjennelsesprossess som føder nye tanker, "ærligere blikk" på følelser, opplevelser jeg har hatt og det oppleveles som veldig bra. Bringer meg ut av gamle tankemønstre. Og det tilskiver jeg deg, den tryggheten du gir og din praktisering av Tantramassasje. Du behandler hele meg og ikke bare tankene mine. Men prossessen gjør at jeg får nye tanker og innfallsvinkler og det opplever jeg som fruktbart.


Kvinne 48 år, tilbakemelding etter behandling:

Massasjen var svært behagelig, og jeg opplevde en dyp avspenning. Høy grad av velvære. Jeg følte absolutt at jeg var i trygge hender, og at Lizett visste hva hun gjorde. Massasjen passet godt til meg, og jeg kommer til å gjøre det igjen.

Lizett har de egenskapene som skal til - varme, et åpent sinn og et oppriktig ønske om å gi andre mennesker noe godt. Hun opptrår med verdighet og respekt, og innehar god kunnskap. Hun er også en god formidler.


Takker for at jeg får gi en så flott og stor opplevelse til helt ukjente mennesker🌹:

Mann 40 år:

Fin opplevelse da jeg kom frem, litt spent da dette var et ukjent område for min del. Varm og fin velkomst og følte meg trygg og godt ivaretatt fra starten.

Den innledende samtalen var bra. Litt vanskelig å sette ord på alt sånn på sparket i forhold til å tenne de tre lysene, men med litt hjelp fra deg samt at jeg følte en

trygghet i og kunne prate om alt. Behagelig samtale hvor jeg følte at du lyttet og var oppriktig interessert i meg og mitt velvære. Satte veldig pris på dette.

Under massasjen, tok det vel ca ti minutter før jeg klarte å slappe helt av og bare roe helt ned. Da meldte hodet seg mer og mer ut og kunne sikkert sovnet på benken etter hvert.

Kjente en tung/negativ energi som forsvant under massasjen og kroppen som fant en ro og avslappethet jeg ikke har kjent på mange år. Glemte alt om at jeg var naken

og hos en fremmed og følte under hele behandlingen en trygghet og et velvære som jeg helt klart vi anbefale for alle mennesker å få oppleve.

Avslutningen på benken for meg selv var veldig behagelig, tok noen minutter før hodet var tilbake igjen, bare slappet helt av med en indre ro uten noen særlige tanker som svirret rundt. En fin slutt i sofaen med vann og bare noen ord om hva jeg følte og hvordan jeg hadde hatt det. I det store og det hele en veldig veldig fin behandling fra start til jeg var ute døren.

Bare kommentere at jeg på vei hjem var utrolig rolig i bilen og bare kjørte uten musikk (noe jeg aldri gjør) kjente meg mer positiv og glad enn på lenge men også på en merkelig måte litt utladet. Ble en tidlig kveld og sov nok bedre enn på lenge. Dagen etter våknet jeg uthvilt og med mer energi i kroppen og også noe mindre vondter enn jeg har hatt lenge nå....håper dette forblir sånn i ukene som kommer:))))....

Dette er noe jeg helt klart kommer til å gjøre igjen om ikke altfor lenge da både kropp og sjel hadde utrolig godt av dette.

Takk for en flott opplevelse Lizett, ha en strålende fredag og helg og husk og pleie deg selv oppi alle gledene du gir

oss ukjente menneskene du behandler hver dag.


Mann 60 år, andre behandling:

Denne massasjen var annerledes, da jeg var mer bevisst på hva Tantramassasje dreier seg om. Jeg oppfattet mere av informasjonen/introduksjonen, og var nok mer avslappet og mottakelig for inntrykk og energi som du ga meg.

Da massasjen startet fikk jeg en del tanker om dagligdagse ting. Disse fikset jeg raskt unna, og i løpet av kort tid var jeg i dine hender. Jeg kan enda «kjenne» velværet ved massasjen, og jeg var nok i en «boble» mens massasjen pågikk. Dette merket jeg spesielt da massasjen var over – da var jeg i en bevissthetsstilstand som jeg ikke har vært i på mange, mange år (jeg nevnte astralreise ved samtalen etter massasjen).

Har i ettertid hatt (og har) mange tanker omkring de tre lysene jeg tente, og for hva jeg tente de for. Likeledes har jeg tanker omkring de ord du sa i meditasjonen FØR jeg tente lysene. Stunden var min, og du ga meg all den informasjon, hjelp, ledsagelse, støtte og massasje som gjorde dette til en optimal opplevelse for meg.

Tusen takk😊


Kvinne 71 år, 6. Tantramassasjebehandling:

Denne gangen fikk jeg mere ut av min egen pust. Vuggingen føltes god, men der kjente jeg at jeg har mere å hente.

Jeg kjente at jeg våknet og fikk større lyst på livet ,og kjenner meg lettere i kroppen. Yngre også!!!

Dette går rett vei.

Jeg vil ikke ha noe annerledes,og spesielt avslutningen bare elsker jeg. Tusen takk Lizett ❤

Dine behandlinger er så fylt av kjærlighet og energi. Jeg er dypt takknemlig. Våre samtaler før og etter er veldig verdifulle!!!


Mann 49 år:

Har søvnapné, bruker CPAP pustemaskin om natten. Har fått 4 elevbehandlinger:

Tidligere massasjetimer har vært gode, men jeg har slitt med å få puste. Denne gangen tok jeg med min CPAP. Det gjorde STOR forskjell! Denne gangen klarte jeg å puste, og dermed slappe enda bedre av.

Utover det, synes jeg, som tidligere, at du er god til å gi full oppmerksomhet. Du virkelig bryr deg om meg som ligger på benken.

Av ettervirkninger, så merker jeg egentlig ingenting annerledes. Den følelsen av indre ro, og tilfredshet med alt, var som i de tidligere massasjene. Godt.

Fortsatt må vi justere på pusten min. Sette CPAP'en høyere, så den får full effekt. Og finne en bedre løsning for ansiktet mitt når jeg ligger på magen. Ellers føler jeg ikke noen endring er nødvendig.

Kan bare legge til at du utvikler deg. Merker at du blir både tryggere i din kommunikasjon, og enda bedre på å lese kroppen og gi litt ekstra der det trengs mest (tyder på at kompetansen blir bedre og bedre)

Helt klart noe jeg skal prioritere å gjøre mer.

Tusen takk!

Tilbakemelding fra mann på 31 år:

Mottakelsen da jeg kom inn døra var veldig fin. Avslappende tone fra første sekund.

Den innledende samtalen var bra. Fikk god informasjon om hva som skulle skje, og var en rolig og fin samtale, som satte igang en prosess i hodet med en gang.

Veldig varm og fin samtale.

Massasjen var helt fantastisk. Lizett hadde utrolig varme hender, så fokuset mitt fulgte bare hennes hender. Jeg klarte raskt og finne en indre ro, og klarte og låse ute alle andre lyder og tanker, slik at jeg kun var tilstede der og da. Rolig og avslappende musikk, varm olje og og masse tilstedeværelse.

Avsluttningen var fin. Man fikk bruke litt tid på og våkne og komme til seg selv igjen, komme ut av rommet og avslutte med en liten samtale om hva man hadde vært igjennom. Følelsene i ettertid har vært meget bra, var trøtt samme kvelden, men dagen etter hadde jeg en helt ny energi i kroppen. Utrolig deilig følelse!

Vil anbefale denne behandlingen på det sterkeste.

Jeg skal ihvertfall tilbake!


Tilbakemelding etter Tantramassasje:

Mann 42 år:

Var en koselig mottakelse av behandler når jeg kom til min første time, og følte meg veldig trygg etter noen minutters prat. Føltes nesten som om vi hadde møttes tidligere, og praten gikk lett.

Fikk god informasjon om behandling og hva man kunne oppleve eller forvente under behandling.

Selve behandlingen var meget profesjonelt utført, og følte roen komme raskt i kroppen, så det var bare å lukke øynene og nyte hvert sekund.

Etter endt behandling, i koselig atmosfære, var det deilig bare å ligge og kjenne på følelsen der og da.

Pratet lett og behagelig etter endt behandling, og følte jeg var i trygge hender hele tiden. Så meget koselig både før og etter behandling, og er noe jeg vil anbefale de som aldri har prøvd tantramassasje.

Så vil nok i snarlig fremtid komme tilbake.


Tilbakemelding fra mann 54 år, tredje behandling:

Massasjen var helt annerledes denne gangen. Jeg kom fortere ned, samtidig som om kroppen min føltes mere tilstede i massasjen. Dette gjorde at kroppen min tillot seg å ta imot og nyte uten noen barrierer.

Selve flowet i massasjen var virkelig tilpasset kroppen min og den dagsformen den var i. Etter å ha pusset opp hjemme i flere dager, samt 2 lengre sykkelturer på en dag var kroppen litt sliten, med noe øm muskulatur. Dette var noe du merket og massasjen over disse musklene følte deilig, riktig og avslappende. Jeg følte virkelig at energiene ble flyttet rundt i kroppen min og fordelt. Når massasjen var ferdig hadde jeg ikke lyst til å reise meg fra benken. Kroppen var virkelig mettet av godhet og velvære etter denne massasjen.

Dagen før massasjen, gikk jeg med vondt i det venstre øret. Smertene forsvant når jeg klarte å spenne av i kjevemuskulaturen. Etter massasjen var spenningene og smertene helt borte, og dagen etter massasjen er det bare å sette meg selv tilbake på massasje benken, så er smertene borte.

Jeg kan ikke se at noe skulle ha vært annerledes. Dette er den beste tantramassasjen jeg noen gang har opplevd.

Fortsett å jobbe slik som du har gjort. Det finnes ingen begrensninger på hvor dette vil ende. Man merker på massasjen at Lizett trives, og virkelig er der for deg både under samtalen, og på benken.


Tilbakemelding fra kvinne 44 år, tredje behandling:

Nå visste jeg bedre hva massasjen ville inneholde, men allikevel ble den helt annerledes enn sist. Jeg klarte å puste mye bedre, og kom dypere «ned». Jeg enset ingenting annet enn stemningen i rommet, varm olje og varme hender. Tankene var helt fokusert på pust og bevegelse under hele seansen.

Det var en veldig, veldig god følelse i etterkant, og den sitter i fortsatt. Jeg tror at det har med pusten å gjøre, massasjen virker på en helt annen måte når fokus er stilt inn på det som foregår under massasjen.

Jeg tror ikke det er mulig å få en bedre opplevelse enn jeg fikk denne gangen, jeg håper bare det fortsetter slik på de neste behandlingene også.

Det var rett og slett fantastisk, jeg fikk assosiasjoner til dans underveis. Lizett danset med meg og pusten min! Ordene rett før massasjen går rett i hjertet mitt, og jeg føler jeg blir sterkere for hver gang. Energien øker og «vondtene» reduseres.


Tilbakemelding etter en Tantramassasje fra en kvinne på 49 år

Tusen takk for fantastisk behandling 😀

Mottakelsen var proff og informativ. Jeg var jo ikke helt sikker på hva jeg kunne forvente, men du var flink til at forklare behandlingen for meg. Det var også veldig fint at du gikk igjennom både emosjonelle og fysiske effekter slik at det ikke var noe som var "skummelt".

Du er veldig rolig og god til at få en til at tenke over de dypere aspekter. Analogien med huset og grunnmuren er veldig bra og gjorde det mye enklere for meg at fokusere.

Selve massasjen var en meget fin opplevelse som passet bra for meg. Jeg følte meg helt rolig og avslappet og kunne virkelig gi slipp på "utenforverdenen". Du er veldig flink til at tolke kroppen og de små signaler den sender ut.

Avslutningen var også bra, og det var godt at ta en liten prat og et glass vann ( eller 2). Det blev fler utover dagen.

I dag har jeg ryddet hele kontoret og tatt en masse beslutninger om ting jeg har vært i tvil om i den senere tid. Jeg har hatt masser av energi i hele dag og det føles topp.


Tilbakemelding etter en Tantramassasje:

Kvinne 44 år, 3. behandling:

Tusen takk for fantastisk opplevelse! Det overgår hver gang hva jeg forventer. Denne gang opplevde jeg massasjen som tryggende og bekreftende. Første gang hadde høyere spenningsnivå, nå var fokuset mer rettet mot de ordene jeg valgte meg.

Reaksjonen i de påfølgende dagene var også preget av ordene jeg fokuserte på og det var utrolig godt å oppleve denne vissheten om at jeg kan leie energien i kroppen min i riktig retning.

Jeg har ingen ide om hvordan dette skulle ha større effekt enn det allerede har. Tenker at alle prosesser tar den tid det trenger.

Det var veldig behagelig å starte behandlingen i saunaen. Temperaturen var hele tiden behagelig. Det lille rommet gir raskt opplevelse av trygge rammer.

Jeg kommer gjerne igjen.


Tilbakemelding etter en Tantramassasje:

Mann 36 år:

Mottakelsen var meget hyggelig, selv om jeg kom litt før avtalt tid.

(Det jeg spesielt satte pris ved mottakelsen var spørmål om det var greit med en veldig glad hund, før døren ble åpnet og krabaten kom for å hilse. Alt for mange hundeiere glemmer dessverre at ikke alle andre er like glade i å bli sniffet og slikket på av deres kjæledyr.  Så stort pluss og takk for det!)

Mennesket Lizett utstrålte en type energi som virkelig fikk meg til å føle meg velkommen. Det virket som hun gledet seg like mye til å gi meg denne behandlingen som jeg gledet meg til å motta, selv om jeg gikk i en til dels ukjent verden for meg.

Under samtalen fikk jeg inntrykk at behandlingen jeg skulle få, gis av en seriøs part som forklarte godt hva dette dreier seg om og hvordan behandlingen skal foregå.

Lizett var veldig god på å formidle at dette skulle bli en behandlig for hele mitt vesen, både kroppslig og «åndelig». Det var også veldig fint å få vite at man har muligheten å fortsette behandlingen om den av forskjellige årsaker blir avbrudt (toalettbesøk osv) Avsatt tid var min uansett hva som skjer underveis. Samtalen var rett og slett en verbal versjon av massasjen jeg skulle få, og godt var det.   

Som første gangs besøkende hos Lizett var jeg litt spent på hvordan det hele starter. I etterkant kan jeg si behandlingen delvis starter med den innledende samtalen, men når jeg kom inn i massasjerommet startet det for alvor. Vi entret en verden av ro, varme, hygge, og ikke minst trygghet. Selv som mann, følte jeg at alle problemer, vonde tanker, stress ble igjen i gangen.

Rommet hadde en behagelig temperatur og selve stemmningen antydet at dette blir en god opplevelse. Det å få et par minutter til kle av seg og gjøre seg klar var fint, og da Lizett igjen kom inn og startet massasjen, var det ingen tvil at jeg helt uproblematisk kunne hengi meg seg til henne og massasjen, selv om det var første gang jeg mottok tantramassasje. Jeg kunne slappe helt av, jeg kom inn i en boble uten tid og sted, og alle sansene mine var med i denne boblen. Det var kun meg og Lizetts herlige, varme pirrende og personlige massasje. Å lese kroppspråk er sikkert ikke enkelt, men Lizett tydet mitt kropsspråk veldig bra og ingen bevegelse ble gjort uten at det ble etterfulgt i massasjen og den nye energi. 

I en slik tilstand gikk tiden veldig fort dessverre, men en slik massasje er noe jeg virkelig kunne tenke meg å prøve igjen.

Det å ha god tid etter selve massasjen til å bearbeide alle inntrykk, våkne litt rolig fra en merkelig våken tilstand og kjenne på følelsene var virkelig godt, kan kanskje si nødvendig også.

Herlig måte å gjennomgå massasjen på nytt, kun ved å ligge der og la tankene flyte frem og tilbake. Kjempebra!

Debriefingen kom alt for fort.

Spørmål som hvordan man har det etter en slik behandlig blir plutselig vanskelig å svare på.

Føler at «det går bra og at det var deilig » blir lite beskrivende. Tilstanden går nesten ikke an å beskrive med ord 

Den korte samtalen, og litt vann kom veldig godt med til slutt. Følte heller ingen stress med å måtte komme meg av gårde, og da jeg til slutt gikk var det med en veldig god følelse.

Hele denne tantramassasjeopplevelsen var kjempedeilig.


Mann 31 år:

Mottakelsen da jeg kom inn døra var veldig fin. Avslappende tone fra første sekund.

Den innledende samtalen var bra. Fikk god informasjon om hva som skulle skje, og var en rolig og fin samtale, som satte igang en prosess i hodet med en gang.

Veldig varm og fin samtale.

Massasjen var helt fantastisk. Lizett hadde utrolig varme hender, så fokuset mitt fulgte bare hennes hender. Jeg klarte raskt og finne en indre ro, og klarte og låse ute alle andre lyder og tanker, slik at jeg kun var tilstede der og da. Rolig og avslappende musikk, varm olje og og masse tilstedeværelse.

Avsluttningen var fin. Man fikk bruke litt tid på og våkne og komme til seg selv igjen, komme ut av rommet og avslutte med en liten samtale om hva man hadde vært igjennom. Følelsene i ettertid har vært meget bra, var trøtt samme kvelden, men dagen etter hadde jeg en helt ny energi i kroppen. Utrolig deilig følelse!

Vil anbefale denne behandlingen på det sterkeste.

Jeg skal ihvertfall tilbake!


Feedback on a Tantramassage:

Man 50y:

This massage is a moment of peace and liberation for me. It is something unique and individual.

It is an unique intim contact with myself, with my energy, power, calm and sexuality.

It is fun and interesting to learn how I can direct my emotions in the direction can be convenient for me.

Of course, I need a teacher and I have a good one.


Tilbakemelding fra kvinne 46 år:

Massasjen var deilig og avslappende. Det var som om jeg ‘smeltet’ over/sank inn i hele benken. Jeg ble ikke bare smurt inn med olje, men også med kjærlighet. Kroppen min var tung og jeg ville egentlig ikke flytte meg eller løfte deler av kroppen min, men jeg gjorde det pga det føltes enda bedre. Det var bra at vi snakket i forkant om hvor grensene mine gikk. Jeg ville ha hele behandlingen og jeg angrer ikke. Ingen smerter, ingen ubehag. Jeg følte meg i trygge hender og kunne gi hele meg over til deg. Jeg var veldig avslappet og full av fred etter behandlingen. Da jeg satt på bordet for å tørke bort litt olje, så kom tårene. Jeg hadde slett ikke lyst å forlate rommet. Det var så fredfullt der, uten forhåpninger, krav og forventninger. Jeg kunne bare ‘være’ og det føltes deilig


Flere tilbakemeldinger! De varmer hjertet mitt så godt alle sammen:

Mann 39 år:

Jeg synes jeg fikk en varm og hyggelig mottakelse. Jeg synes den innledende samtalen var veldig nyttig og samtidig ble man rolig i forhold til behandlingen man skulle ta. Jeg hadde ikke tatt en slik behandling før og derfor synes jeg det var veldig fint at hun forklarte litt hva det gikk ut på.

Hun virket veldig profesjonell og trygg i sin fremtoning og i formidlingen av hva tantramassasje er. Synes også det var fint å få info om mulige følelsesmessige tilstander under og etter behandlingen. Hun ga rom for at jeg fikk prate og spørre om ting også. Veldig bra.

Massasjen synes jeg var helt fantastisk. Det var virkelig en spennende og avslappende opplevelse. Jeg var i en boble av velvære og ro. Hun hadde etter min mening en perfekt fordeling av hvor mye tid hun brukte på hver kroppsdel. Stemningen i rommet (interiør, lys, varme, musikk) gjorde også sitt til at jeg virkelig nøt opplevelsen. Det som gjorde det så bra var nok mye at hun i forkant hadde presisert hvor viktig det var å puste godt under behandlingen. Jeg følte virkelig at nettopp dette tok meg et skritt videre. Jeg følte meg absolutt i trygge hender og massasjen passet perfekt til meg.

En slik massasje er noe jeg virkelig kunne tenke meg å prøve igjen. Hun anbefalte å ligge litt og "våkne" rolig og kjenne på følelsen(e). Dette rådet fulgte jeg og det var virkelig et godt råd. Jeg følte meg i balanse etter å ha ligget en stund og kjent på følelsen(e) som var i kroppen. Jeg var et stort smil da jeg gikk ut døren. Jeg likte massasjen meget godt. Hun var profesjonell, men samtidig tilstede og aktivt lyttende. Kjempebra!

Hun var veldig flink til å bygge opp følelsen(e) under massasjen og leste den hun behandlet godt.


Kvinne 44år:

Jeg opplevde mottakelsen som varm og hjertelig, følte meg velkommen. Fikk all informasjon jeg trengte, og jeg følte også at du lyttet til meg og svarte på mine spørsmål på en god måte. Du tok tak i informasjonen jeg ga deg, og gav meg tilbakemelding, slik at jeg kjente meg trygg.

Massasjen var en veldig fin opplevelse! Jeg følte det som en reise i meg selv, jeg følte at jeg ble tatt hånd om på en veldig god måte. Jeg ble varm, trygg og sterk, og var veldig tilstede. Jeg «landet» raskt, og kunne virkelig nyte min tid hos deg. Jeg kjente energien øke underveis. Du tok hånd om mine ømme og smertefulle punkter, jeg ble ikke smertefri, men det føltes mye bedre etterpå. Massasjen passet meg veldig godt! Jeg har ikke opplevd lignende, og jeg har prøvd litt ulike typer massasje. Nå har jeg funnet det jeg trengte!

Avslutningen ble veldig fin. Jeg hadde det så utrolig bra, og det ble veldig emosjonelt. Tårene kom, men du bare var der for meg og ventet til jeg var klar for å prate litt. En hånd på ryggen føltes godt da, og det ble en god avslutning.

Jeg gleder meg til neste behandling, dette er bare starten. Vi sees igjen!


Mann 43 år:

Mottakelsen var vennlig og god og følte meg fort trygg på settingen.

Jeg fikk en god og informativ info med en god forklaring som fikk situasjonen litt mer rolig. Nervøsiteten ble ikke borte, men det bidro til en god helhet.

Massasjen var en ny og merkelig opplevelse på en meget god måte. Følte meg absolutt trygg, og det var utrolig deilig. Flauheten og det uttrygge forsvant fort inn i min egen lille boble.

Eneste jeg vil si om massasjen er FANTASTISK


Det å få litt ro alene på rommet var en god å deilig følelse. Kunne avslutte det hele for meg selv og tenke over det som hadde skjedd, og våkne litt opp igjen på en fredelig måte.

Følte meg bra når jeg kom ut, men litt rart ut i fra at dette var første gang, og at man hadde vært i en "boble" uten tid og sted.

Du var fantastisk flink til å skape en ro og tilpasset deg hele tiden med som kunde. Spurte om jeg hadde det bra, og passet på at jeg hadde det bra.

Dette må jeg absolutt oppleve igjen og deilig/spennende å gjøre det igjen nå som man vet hva man går til.


Mann 42 år, 2. behandling:

Takk for behandlingen og samtalen

Den var annerledes denne gangen. Jeg slappet av tidligere og mer nå enn sist. Deretter føltes behandlingen mye sterkere. Jeg føler at jeg følte energiene fordele seg og jeg var nok nærmere "dvalefølelsen" nå enn første gang.

Jeg har en sterk velbehagfølelse og den er sterkere enn første gang. Jeg føler mer indre ro og jeg synes jeg allerede takler stress og påkjenninger jeg jevnlig har, og som er betydlige, bedre enn før. Jeg føler at jeg er i startfasen på å reparere meg selv på en måte. Høres rart ut, men det føles slik. Jeg har lest masse mental trening lektyre, og jeg har hjulpet mange folk i livskriser. Men dette er annerledes. Jeg forstår ikke hvorfor det føles bedre, men det skjer. Det skjer liksom innenifra. Godfølelse.

Jeg synes du arbeider svært seriøst og er åpen og ærlig. Jeg føler du er 100% der for meg i min tid


Kvinne  46 år:

Jeg ble mottatt av et menneske som viste omsorg og med 100% fokus i behandlingen hun skulle gi meg fra starten. Dette gjorde at jeg fikk slappe av.

Jeg følte virkelig at jeg fikk støtte til å se det som var viktig for meg, men vil tro at neste gang kommer jeg at åpne meg enda mer.

Det positive var at coachingen var kort og den fikk meg til å vende fokuset på meg selv etter en periode med avfokusering. Rett og slett en bra start på behandlingen for å få meg til å lande der jeg burde være.

Massasjen var helt fantastisk. Selve rommet har en atmosfære som fikk meg til å senke skuldrene med en gang og ble mye roligere. Varmt rom og varm massasje benk som gjorde at jeg følte meg varm hele tiden, for jeg fryser lett, men det gjorde jeg ikke et eneste sekund under behandlingen. Den varme massasjeoljen og måten du masserte, fikk meg til å slappe av enda mer. Du har varme hender og du gir masse omsorg og trygghet (du var der samtidig som jeg ikke tenkte på at du var der…det var hendene dine, den varme oljen og de følelsene som jeg ikke kan sette ord på som var der).   

Var skeptisk i starten og trodde at det skulle være en for lett massasjeform, men det viste seg etterpå at jeg tok feil. Den fikk alle musklene mine til å slappe av og spenningene ble borte i mange steder.

Hele opplevelsen var helt perfekt.

Avsluttingen var bra.

Du hadde fortsatt fokuset på meg og det gjorde at jeg ikke gikk til stressmodus for å løpe ut av døren. Gikk ut med en god følelse.   

 

Ønsker så gjerne å fortsette med denne type behandling. Dagen etter følte at jeg var født på nytt, og fikk oppleve en ny dimensjon….og mange andre følelser som ikke kan beskrives….en lettelse…. De tingene som stresset meg var langt borte, selv om jeg prøvde å plukke dem ned så fikk jeg ikke tak i dem. Og du er den perfekte personen for den her behandlingen. Jeg vet at du kommer at hjelpe mange mennesker for å kunne finne tilbake balansen og harmonien i seg selv og livet sitt.

Ser virkelig frem til neste time.


Kvinne 71 år:

Mottakelsen var hjertelig og varm. Samtalen var god og støttende og trygg. Informativ og konkret.

Jeg oppfattet alt i rommet som varmt og trygt.

    Massasjen var deilig, trygg og proff. Den passet meg, og ga meg reaksjoner jeg var mer ellerl mindre forberedt på. Men fordi jeg var trygg kunne jeg slippe, og gå videre. Jeg fikk bilder, men de fysiske reaksjonene ga senere ettertanke. Men positivt!

Avslutningen fortsatte i samme gode stemning. Jeg følte fred, harmoni og kjærlighet.

    Jeg var veldig varm, ikke svett! Avskjeden var god og varm, og jeg ville tilbake så fort som mulig.

Jeg er takknemlig for at Lizett kan tantramassasje, for dette gjorde godt. Nå vet jeg at de årene jeg har igjen her på jord,   vil være gode, frie og kjærlighetsfulle. Tusen takk.


Kvinne 71 år, 2. behandling:

Jeg opplevet total avslapning! Kjærlighet, fred, harmoni og universets guddommelighet.

Det var som en åpenbaring. Noe jeg har lengtet etter, og fikk!! Det var en vidunderlig gave. Ser fram til å få oppleve det igjen.

Jeg har vært roligere. tålt mindre stress, og tatt hensyn til det. Jeg verdsetter meg selv mere, og godtar at det er rett.

Alt var godt, og roen med bare oss to var fantastisk. Jeg var i himmelrike på jorden.

Lizett har valgt rett, dette er hun skapt for! Jeg har åpnet meg for det hun kan gi meg, og tryggheten har gitt meg en ny dimensjon i livet som jeg har lengtet etter.

Takk for at du finnes i mitt liv.


Kvinne 44 år:

Jeg opplevde mottakelsen som varm oppriktig og seriøs.

Lizett er umiddelbart tillitsvekkende og lett å snakke fortrolig med og derfor kom vi med en gang inn i materien som var viktig for meg å åpenbare.

Jeg opplevde massasjen som svært behagelig, varm og nær. Det var uproblematisk å hengi seg, selv om det var første gang jeg mottok tantramassasje. Lizetts oppriktige omsorg er helende.

Samtalen etterpå ble en viktig del av møtet, da jeg opplevde at temaene vi tok opp i den innledende samtalen allerede hadde begynt å prossessere i meg. Jeg fikk dermed et mer bevisst forhold til hvilke behov som hadde kommet til uttrykk via samtale og massasje.  Jeg opplevde meg godt ivaretatt gjennom hele besøket.

Jeg har opplevd en større ro og selvaksept i hele uken etter behandlingen. Jeg har vært gladere og har hatt mer energi enn jeg pleier. Jeg kommer tilbake!


Kvinne 75 år:

Massasjen var helt nydelig. Faktisk det beste jeg har opplevd i den retning. Den gav meg en følelse av å være utenfor tid og rom. Dette er noe jeg kan anbefale andre.


Mann 49 år:

Det jeg har opplevd i etterkant av massasjen er:

-          Jeg sovner momentant når jeg legger meg. Det kunne ta opptil en time før behandlingen.

-          Jeg har opplevd at jeg har mye mer energi i hverdagen.

 

Jeg ser ingen annen grunn til disse endringene enn behandlingen jeg har fått av Lizett. Jeg  vil også legge til at jeg har opplevd hennes evner som healer også. Jeg led av leversvikt, og ekstremt høye leververdier som bare steg. Så gav Lizett meg en behandling. Jeg ante ikke hva hun gjorde, og hun sa ikke så mye, men dagen etter hadde verdiene snudd. Jeg er ikke i tvil om at det skyldes behandlingen jeg fikk av Lizett der jeg lå på sykehuset. Selv ikke legen på sykehuset har noen bedre forklaring på hvorfor det skulle snu akkurat da.

 

Tantramassasje er en ny og mystisk behandlingsform for meg. Men jeg kommer definitivt til å be om flere behandlinger, og av Lizett.


Mann 42 år:

Selve stunden i massasjerommet var noe hellig... Man var et helt "annet" sted... Varmt, mykt, hellig, dedikert, pirrende og svært personlig.


Kvinne 48 år:

Massasjen var svært behagelig, og jeg opplevde en dyp avspenning. Høy grad av velvære. Jeg følte absolutt at jeg var i trygge hender, og at Lizett visste hva hun gjorde. Massasjen passet godt til meg, og jeg kommer til å gjøre det igjen.

Lizett har de egenskapene som skal til - varme, et åpent sinn og et oppriktig ønske om å gi andre mennesker noe godt. Hun opptrår med verdighet og respekt, og innehar god kunnskap. Hun er også en god formidler.